Wil je webcammen en online verdienen?

Lees hier vragen en antwoorden over het werken als webcammodel. Wat verdien je? Wat houd het werk in? Wie kan zich aanmelden?

Pexels photo 5428829

Veelgestelde Vragen over Webcammen Werk

Heb je nog vragen na het lezen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op, we helpen je graag! Webcamgirl worden en live thuiswerken past misschien perfect bij jou. Wil jij webcamgirl worden en vooral veel geld verdienen op een leuke manier? Stop met je baantje bij het uitzendbureau of de buurtsuper. Stop met het zoeken naar andere saaie thuiswerkvacatures die slecht betalen.

 • Waar kan ik het beste aanmelden voor webcammen werk?

  Webcammen werk kun je het beste doen op deze bekende, druk-bezochte webcam chat-platformen: Club Islive webcams, Twero Islive, Xmodels cams, Chaturbate en LiveJasmin

 • Kan ik ook anoniem, onherkenbaar webcammen?

  Webcammen kun je geheel anoniem doen, zonder je gezicht te tonen. Als webcammer bepaal je zelf wat je laat zien voor de webcam. Het is niet verplicht om met je gezicht in beeld te komen als je met klanten gaat webcammen. Sommige modellen kiezen er voor om met een masker op te gaan webcammen. Een masker of vermomming kan spannend overkomen en het extra erotisch maken voor de klant. Webcammen werk is geheel vrijblijvend en je mag zelf je grenzen bepalen.

 • Moet ik verplicht naakt webcammen?

  Webcammen hoef je niet altijd (compleet) naakt te doen. Het is zelfs handiger om langzaam wat kleding uit te trekken tijdens het geven van een show, zodat klanten langer blijven kijken en jij meer verdient. Klanten willen vooral borsten en billen zien, maar jij bepaald hoe ver je gaat en of je naakt gaat webcammen. Niets is verplicht en jij bent de baas. Stiekem met een vreemde kerel naakt webcammen kan heel spannend zijn!

 • Kunnen wij als koppel (v/v of m/v) samen webcammen?

  Webcammen thuiswerk is zeker heel geschikt om als stel (man/vrouw of vrouw/vrouw) te gaan doen. Bezoekers op de webcamseks sites zijn dol op live webcammen met spannende stellen.

 • Wanneer worden mijn verdiensten uitbetaald?

  Als je gaat webcammen wil je natuurlijk zo snel mogelijk je verdiensten uitgekeerd krijgen. Bij de meeste webcamplatformen kun je kiezen op 3x per maand uitgekeerd te krijgen. Zo heb je altijd beschikking over je verdiensten!

 • Wat voor spullen heb je nodig om te webcammen?

  Niet veel! Waarschijnlijk heb je alles al in huis. Je hoeft zeker niet de allerduurste of nieuwste spullen aan te schaffen! De enige benodigdheden voor webcammen werk zijn een computer (of laptop), goede webcam met een scherp beeld en een internetverbinding. Snel internet via een vaste kabelverbinding heeft de voorkeur omdat betalende bezoekers dan beter beeld van je kunnen zien en de kans klein is dat je internet uitvalt. Een wifi verbinding kan ook maar dan heb je kans dat de verbinding plots uitvalt in het midden van een chat. Voor het aanmelden als webcammer heb je een foto of scan van je identiteitsbewijs nodig. Deze kun je doorsturen om zo te bewijzen dat je minimaal 18 jaar bent

 • Wat verdien je met webcammen?

  De meeste modellen die net beginnen in deze branche kunnen rekenen op rond de 20,- euro of meer per uur. Per maand kun je makkelijk rond de 2400,- euro verdienen. De verdiensten worden per minuut, per klant berekend. De inkomsten per webcammodel is verschillend en sterk afhankelijk van hoe veel tijd je online bent en chat met klanten en je algemene inzet. Modellen die vaak inloggen en actief webcamsessies starten kunnen rekenen op de beste inkomsten. Je hebt zelf veel invloed op de hoogte van je inkomsten.

 • Zijn er verplichtingen of verwachtingen?

  Webcammen werk doe je zelfstandig zonder verplichtingen. Het bedrijf waar je voor aanmeld, heeft geen verwachtingen. Het enige dat wordt verwacht is dat je af en toe inlogt om te chatten met bezoekers van de site. Daarnaast moet je je houden aan wat wettelijk mag voor de webcam. Verder ben je vrij om zelf je webcamsessie in de delen. Wat je doet voor de webcam met klanten is geheel aan jou. Je stelt je eigen grenzen in en doet alleen wat voor jou goed aanvoelt. Vaak komen klanten met allerlei verzoekjes en fantasieën, maar je hoeft hier niet altijd in mee te gaan. 

 • Krijgen webcammodellen een vast contract?

  Nee, webcammen doe je zelfstandig zonder contract. Er zijn geen webcambedrijven die modellen een contract aanbiedt. Werken zonder contract heeft veel voordelen, want je hebt alle vrijheid en flexibiliteit in je werk. Camgirls zijn niets verplicht en zitten niet vast aan vaste werktijden. Het webcambedrijf waar je bent aangemeld kan je ook niets verplichten. Als je na een tijdje wil stoppen met werken dan hoef je niets te doen of aan te geven. Om te stoppen log je gewoon niet meer in op het chatplatform en je account word na een maand of twee vanzelf verwijderd.

 • Voor wie is webcammen geschikt?

  Webcammen thuiswerk is vooral geschikt voor leuke, vlotte, sexy dames en stelletjes van 18 jaar en ouder. Je hoeft geen topmodel te zijn om te kunnen werken als webcammer, maar een gezonde passie voor seks en erotiek is een plus! Een vlotte babbel helpt ook tijdens het chatten.

 • Wat kan ik per maand verdienen met webcammen?

  Met webcammen kun je erg goed verdienen. Wat je precies verdient hangt af van een aantal factoren, zoals waar (op welke chat-platform) je gaat werken, hoe vaak je online bent en hoe veel chat-minuten je maakt met klanten. Webcammodellen verdienen per minuut per klant. Het bedrag varieert, maar je kunt makkelijk 25,- euro of meer per uur verdienen. Veel webcammers doen dit werk fulltime en verdienen er een uitstekende maandinkomsten mee! Een maandsalaris van 2000,- euro is voor de meeste modellen haalbaar, mits de inzet optimaal is.

 • Hoe zit het met de Belastingdienst en inkomsten met webcammen?

  Als je webcammen thuiswerk gaat doen ga je er ook geld mee verdienen. In Nederland moeten alle vormen van inkomsten bij de Belasting Dienst worden opgegeven. Ook inkomsten uit online bronnen (zoals chatten, website, webcammen etc). Hoe veel belasting afgedragen moet worden hangt van je eigen persoonlijke situatie afhankelijk. In veel gevallen is er een grens tot waaraan je onbelast mag verdienen.

 • Is het aanmelden voor webcammen vrijblijvend en geheim?

  Het aanmelden voor webcammen werk is geheel vrijblijvend – je bent na het aanmelden niets verplicht. Achter de webcam ben je ook niets verplicht en kun je je eigen show indelen zoals dat voor jou het beste is. Starten en stoppen met werken kies je zelf. Webcambureaus zijn wettelijk verplicht om zorgvuldig met gegevens om te gaan. Persoonlijke gegevens worden alleen voor administratieve doeleinde gebruikt en worden niet gedeeld met andere partijen, bedrijven of instanties. De privacy van modellen is gewaarborgd.

 • Hoe werkt het webcammen precies?

  Als webcammodel vermaak je betalende bezoekers via de webcam en chat. Dit doe je via speciale software op het chatplatform dat je gebruikt (Islive, Xmodels, Chaturbate enz.). Als model heb je een eigen chatroom waar bezoekers tegen betaling jou (bloot) achter de webcam kunnen zien en live met jou chatten. Klanten betalen per minuut en kunnen zelfs fooitjes geven als ze het erg naar hun zin hebben! Er is ook de mogelijkheid voor een privé, 1-op-1 chat te starten – hier betalen klanten extra voor. Waar je precies wel en niet voor wordt betaald verschilt per webcam platform. Als webcammodel heb je zelf in de hand hoe ver je gaat en waar je grenzen liggen wat betreft wat je doet tijdens het webcammen. Jezelf ‘bloot geven’ is niet verplicht, al is dat wel waarmee je de meeste betalende bezoekers zult trekken. Niets is verplicht en je doet waar je zelf comfortabel bij voelt.

 • Ik wil niet alleen webcammen, maar met een andere vrouw – kan dat?

  Ja, dat kan zeker. Samen webcammen als vrouw/vrouw is niet alleen gezellig maar levert veel meer bezoekers op dan webcammen in je eentje. De mannen op de website zijn dol op twee vrouwen samen of een spannend stelletje (m/v) achter de webcam. Als koppel kunnen jullie het veel spannende en dynamischer maken achter de webcam. Klanten vinden het erg geil als ze opdrachtjes kunnen geven en kunnen op deze manier hun seksdromen waar maken! 

 • Is webcammen bij Club IsLive betrouwbaar thuiswerk?

  Ja! Islive bestaat al jaren en is erg actief op de markt van erotiek en webcamseks. De sites van Islive worden dagelijks druk bezocht en modellen kunnen daar prima betrouwbaar thuiswerk uitvoeren. Islive betaald op tijd uit, betaald modellen ook goed, neemt de privacy van modellen erg serieus en is constant bezig om hun platform te verbeteren. Er is ook een helpdesk aanwezig om je te helpen als je dat nodig hebt. 

 • Zit ik vast aan bepaalde werktijden?

  Werktijden kun je ook zelf bepalen. Werken doe je wanneer het jou het beste uitkomt. Misschien heb je al een vaste baan of studeer je overdag en heb je alleen 's avonds tijd om te cammen. Dat is geen probleem. De meeste modellen passen het webcammen in waar ze tijd (en zin) hebben. Webcammen thuiswerk kun je makkelijk combineren met een vaste baan of een studie. Webcammen is geschikt voor huisvrouwen en studenten die een paar uurtjes per dag tijd hebben om te cammen. 

Thuis online werken

Op je gemak thuiswerken door in te loggen op het chatplatform. Klanten bezoeken je webcam en betalen per minuut voor het chatten en webcammen.

Pexels photo 4132317

Diverse manieren om geld te verdienen

Je kunt naast live webcammen ook geld verdienen met alleen chatten, berichtjes sturen, tips ontvangen en erotische filmpjes verkopen.

Pexels photo 4152969

Top verdiensten maken

Met een beetje inzet en tijd kun je mooie verdiensten maken. Een paar uurtjes chatten en webcammen per dag is genoeg om een goed bedrag te verdienen.

Young woman pajamas night her bed watching movie laptop together with her little dog 482257 16956

Start direct met online geld verdienen!

Lijkt webcammen werk je wat om te proberen? Schrijf je gratis en vrijblijvend in als webcam model. Het aanmelden is geheel vrijblijvend en anoniem. Niets is verplicht en jouw privacy is gewaarborgd. 

Waar kan ik Aanmelden als Webcammodel?

Female typing laptop while sitting bed with crossed legs 181624 42050 Female typing laptop while sitting bed with crossed legs 181624 42050

ClubIslive Webcams (NL)

Club Islive is een bekende Nederlandse webcamseks chat site – de grootste en meest bekende in Nederland. Veel Nederlandse dames kiezen er voor om op Islive te werken, want het platform is voornamelijk gericht op de Nederlandse en Europese markt. Veel bezoekers op de site zijn Nederlandse mannen die spanning en erotiek zoeken met een leuke spontane dame.

Club IsLive - NL Webcam Platform
Female typing laptop while sitting bed with crossed legs 181624 42050 Female typing laptop while sitting bed with crossed legs 181624 42050

Xmodels (EU)

Xmodels is het nummer 1 live webcam platform in Europa! Xmodels is actief in alle Europese landen en in vele landen buiten Europa. De site ondersteunt 15 talen, zo trekken ze klanten van over de hele wereld aan. Het platform biedt verschillende profielen aan: vrouwen, mannen, koppels en transseksuelen. De verscheidenheid van de modellen en de hoge kwaliteit van de service zorgt ervoor dat Xmodels het grootste aantal bezoekers heeft in de live webcam industrie.

Xmodels - EU Website
Female typing laptop while sitting bed with crossed legs 181624 42050 Female typing laptop while sitting bed with crossed legs 181624 42050

Chaturbate (VS)

Chaturbate is een groot webcamseks platform gericht op de erotische markt in de VS. Dames, koppels en mannen kunnen allen prima werken op Chaturbate want er komen veel bezoekers uit alle hoeken van de wereld. De verdiensten zijn erg goed en worden berekend in tokens die je op allerlei manieren kunt verdienen. Verdien niet alleen met webcam-seks, chatten of bellen, maar ook met prijsvragen en competities waar je een flinke extra omzet mee kunt maken.

Chaturbate - Webcam Platform
Runs on Unicorn Platform