Starten met online webcammen werk?

Om te kunnen werken als webcammodel heb je een aantal spullen nodig om je werk goed en met succes te kunnen uitoefenen.

Pexels photo 3775620

Webcamgirls hebben dit nodig

Op deze pagina kun je alles lezen over de spullen die je nodig hebt om te beginnen met een webcam baan. 

Pexels photo 4050336

Een goede computer

Een redelijk snelle PC of laptop
Preview16

Een HD-webcam

Natuurlijk een goede webcam
Preview16

Stabiele Internetverbinding

Internet via vaste kabelverbinding
Werkruimte oi3lkd

Optimale verlichting

Goed verlichte werkruimte
Lingerie 4kfsh

Spannende kleding

Een leuk maskertje of spannende lingerie
Tijd voor webcammen 4r3h

Tijd om te cammen

Tijd elke dag(en) om online te zijn
Video chatten j73l

Webcamgirl benodigdheden

Voor webcammen werk heb je een aantal basis spullen nodig om goed te kunnen werken en verdienen. Er zijn geen dure investeringen voor nodig. Je kunt gewoon starten met de dingen die je hebt.

Een goede, snelle computer of laptop
Waarschijnlijk heb je al een PC thuis die je kunt gebruiken. Ga niet naar de winkel om de allerduurste, snelste PC te kopen, dat is nergens voor nodig. Je hebt gewoon een redelijk snelle PC of laptop nodig die webcambeelden goed kan verwerken. Een PC met een i3 of i5 processor is meer dan voldoende om te kunnen webcammen. Na een tijdje kun je met de winst van webcammen denken aan een upgrade naar een betere computer. Veel modellen kiezen om te werken achter een laptop, omdat ze dan mobiel zijn om te werken waar ze willen. Laptops hebben vaak een ingebouwde webcam, dus dat is mooi meegenomen.

Een goede HD-webcam
Natuurlijk heb je een goede webcam nodig. Als je net start kan je met een redelijke webcam beginnen, maar test het beeldkwaliteit voordat je begint om zeker te weten dat klanten een scherp beeld te zien krijgen. Wij raden webcammodellen aan om te investeren in een goede HD-webcam met goed beeld en een ingebouwde microfoon. Het is belangrijk dat klanten je goed kunnen zien en horen. Als je met een slechte beeldkwaliteit gaat werken loop je het risico dat klanten afhaken en ergens anders gaan webcammen.


Stabiele Internetverbinding
Een goede, snelle en vooral stabiele internetverbinding is een vereiste. Webcammen via wifi is mogelijk, maar dit is vaak trager en minde stabiel dan een vaste kabelverbinding. Wij raden webcammers aan om te werken via een vaste verbinding via een kabel. Het voordeel is dat dit veel sneller is en kan niet zomaar uitvallen midden in een webcamsessie. Als je werkt via wifi en met een klant zit te chatten en deze valt uit dan ben je een klant kwijt!

Optimaal verlichte werkruimte
De plek die je kiest om uit te werken moet goed verlicht zijn zodat je webcambeelden mooi scherp zijn. Een goed verlichte werkruimte kan je bereiken door een aantal sfeerverlichting lampjes neer te zetten of veel natuurlijk licht als je overdag gaat werken. Om wat idee├źn op te doen kun je kijken naar hoe andere modellen het aangepakt hebben of kijk naar professionele Youtube filmpjes waarin ze de verplichting goed hebben.

Spannende kleding tijdens het cammen
Een leuk maskertje of spannende lingerie tijdens het webcammen kan ervoor zorgen dat mannen langer op de chat blijven. Als je een paar leuke setjes koopt, kun je elke dag wat anders aantrekken en het spannend houden voor klanten. Je kunt spannende lingerie langzaam uitrekken en er een hele show omheen bouwen.

Tijd om te cammen
Als je geld wil verdienen is het nodig dat je vaak online bent en chat met diverse bezoekers. Webcammodellen hebben elke dag tijd hebben om online te zijn. Hoe meer je online bent en werkt, hoe meer je verdient! Webcammen werk is makkelijk te combineren met een andere (vaste) baan of een studie. Veel studenten vinden webcammen een perfecte manier om bij te verdienen omdat het 's avonds kan. Hoe veel tijd je besteed aan webcammen is aan jou. Je werktijden mag je zelf bepalen en er zijn geen vaste of minimale tijden. Met een paar uurtjes cammen per dag kun je een mooie extra inkomsten maken elke maand.

Diverse manieren om geld te verdienen

Je kunt naast live webcammen ook geld verdienen met alleen chatten, berichtjes sturen, tips ontvangen en erotische filmpjes verkopen.

Pexels photo 4152969

Top verdiensten maken

Met een beetje inzet en tijd kun je mooie verdiensten maken. Een paar uurtjes chatten en webcammen per dag is genoeg om een goed bedrag te verdienen.

Young woman pajamas night her bed watching movie laptop together with her little dog 482257 16956

Start direct met online geld verdienen!

Lijkt webcammen werk je wat om te proberen? Schrijf je gratis en vrijblijvend in als webcam model. Het aanmelden is geheel vrijblijvend en anoniem. Niets is verplicht en jouw privacy is gewaarborgd. 

Runs on Unicorn Platform